Príprava
Zmiešajte sušený cesnak, sušenú cibuľu, papriku, soľ, korenie, kmín, chilli a 2 lyžice olivového oleja. Kotlety dôkladne potrite zmesou a nechajte marinovat v chlade aspoň 30 minút.
Marinované kotlety opečte na rozpálenej panvici/grile. Po 2-3 minútach opekania otočte a opečenú stranu potrite BBQ omáčkou. Pečte ďalších 5-7 minút a znova otočte. Tentokrát potrite druhú stranu. Celý proces môžete ešte raz zopakovať, podľa veľkosti rebierok.
Keď sú kotlety dostatočne ugrilované, nechajte mäso 5 minút odpočívať, kým ho budete servírovať.
TIP ako na naozaj bohaté kotlety: hotové rebierka môžete ešte raz potrieť BBQ omáčkou.
Diskusia k receptu (0)
Nový komentár