Bravčové kotlety s medovou marinádou a cesnakovým dipom

HODNOTENIE UŽÍVATEĽOV: 5 (1)
Do 40 minút Doba prípravy
Nenáročné Obtiažnosť
6 Počet porcií
Nepáli, Páli Pikantnosť

Zahajujeme grilovaciu sezónu! Pripravte si s nami lahodné bravčové kotlety. V pár krokoch spolu vyčarujeme skvelú marinádu. Idete s nami do toho?

Ingrediencie

  • 6 plátkov bravčových kotliet
  • 100 g kečupu Hellmann's
  • 3 lyžice medu
  • 2 lyžice sójovej omáčky
  • 3 strúčiky cesnaku
  • Hellmann's Creamy Garlic omáčka
  • Pečivo

Príprava

Kotlety očistite a na okrajoch jemne nakrojte, aby sa vám na grile nevykrúcali.

Pripravte si marinádu. Zmiešajte med, sójovú omáčku, kečup, prelisovaný cesnak. Do hotovej marinády pridajte plátky mäsa a nechajte odpočívať aspoň hodinu, ideálne celú noc v chladničke.

Rozpáľte gril a kotlety začnite grilovať a podľa hrúbky mäsa cca 5-7 minút z každej strany.

Hotové kotlety podávajte s pečivom, šalátom, či inou obľúbenou prílohou a cesnakovou omáčkou, ktorá sa skvelo hodí k medovo-cesnakovej marináde.

Diskusia k receptu (0)

Nový komentár

#instagram

Recepty na každý deň

Máte doma najrôznejšie ingrediencie, ale nemáte nápad, ako ich spojiť v dobré a zdravé jedlo? Tak sa nechajte inšpirovať na našom Instagrame.

x

Nemôžete nájsť ten správny recept? Skúste zadať ingrediencie z vašej chladničky a nechajte sa inšpirovať.

Generuj recept