Príprava
Na panvici na strednom ohni osmažte slaninu do chrumkava a občas ju otočte. Zvyčajne to trvá asi 5-7 minút. Keď je slanina hotová, preložte ju na tanier vyložený papierovou utierkou, aby z nej odkvapkal prebytočný tuk a zatiaľ odložte bokom.
Na čistú plochu rozložte 8 plátkov toastového chleba opečených dozlatista. Každý plátok chleba potrite z jednej strany dostatočným množstvom tatárskej omáčky. Začnite pripravovať sendviče tak, že na seba naukladáte všetky ingrediencie: chlieb, tatársku omáčku, šalát, plátky paradajok, slaninu, plátok avokáda, tatársku omáčku a chlieb. Plátky paradajok posypte štipkou soli a korenia pre výraznejšiu chuť. Pre lepšiu kompaktnosť sendvič z vrchu jemne stlačte.
Sendviče rozkrojte šikmo na polovicu alebo ich podávajte vcelku. Servírujte ich len tak alebo s prílohou podľa vlastného výberu. Skvelé sú napríklad s hranolkami, kapustovým alebo zeleninovým šalátom. Tak dobrú chuť!
Diskusia k receptu (0)
Nový komentár