Bylinkový kuskus s vegánskym mletým

HODNOTENIE UŽÍVATEĽOV: 5 (1)
Do 20 minút Doba prípravy
Nenáročné Obtiažnosť
3 Počet porcií
Nepáli Pikantnosť

Kuskus je vďačné jedlo – je rýchlo hotový, variabilný a zasýti. Táto verzia s petržlenovou vňaťou a vegánskou mäsovou zmesou je parádna kombinácia ako na doma, tak napríklad aj do práce do krabičky.

Ingrediencie

  • 200 g kuskusu
  • 1 cibule
  • 2 lžíce oleje
  • 1 balení Magic Mince od The Vegetarian Butcher
  • 200 g pasírovaných rajčat
  • 100 g baby špenátu (F50F)
  • 1⁄2 svazku petrželky

Príprava

Kuskus pripravíme podľa návodu na obale – dáme ho do misky, osolíme, pokvapkáme troškou olivového oleja a zalejeme vriacou vodou tak, aby bola tesne nad kuskusom. Zakryjeme a necháme napučiavať.

Cibuľu ošúpeme a nakrájame nadrobno. Osmažíme ju na oleji spolu s vegánskym mletým – kým nie je zmes opečená dozlatista. Potom do nej vmiešame pasírované paradajky.

Špenát umyjeme a nasekáme nahrubo. Pridáme k mletej zmesi a prikryté varíme na miernom ohni cca 5 minút.

Petržlenovú vňať umyjeme, nasekáme a vmiešame do kuskusu. Bylinkový kuskus podávame posypaný vegánskym mletým mäsom.

Diskusia k receptu (0)

Nový komentár

#instagram

Recepty na každý deň

Máte doma najrôznejšie ingrediencie, ale nemáte nápad, ako ich spojiť v dobré a zdravé jedlo? Tak sa nechajte inšpirovať na našom Instagrame.

x

Nemôžete nájsť ten správny recept? Skúste zadať ingrediencie z vašej chladničky a nechajte sa inšpirovať.

Generuj recept