Príprava
Na čistú plochu rozložte 12 plátkov toastového chleba opečených dozlatista. Každý plátok chleba potrite z jednej strany dostatočným množstvom tatárskej omáčky.
Na štyri plátky chleba rovnomerne navrstvite plátky morčacieho mäsa alebo morčacích pŕs. Pridajte vrstvu paradajok a plátky syra čedar. Potom pridajte plátok chleba opäť zhora potretý tatárskou omáčkou, aby ste vytvorili prostrednú vrstvu sendviča. Na tatársku omáčku navrstvite listy šalátu, plátky slaniny, plátky červenej cibule a nakoniec kuraciu šunku. Teraz vezmite posledný plátok chleba a stranou potretou tatárskou omáčkou ho preložte cez sendvič.
Do každého sendviča zapichnite 4 špáradlá a potom ich rozrežte šikmo naprieč tak, aby vznikli malé trojuholníky. Vďaka špáradlám budú sendviče pekne držať pohromade.
Sendviče ihneď podávajte s obľúbenou prílohou, ako sú zemiakové hranolky, šalát alebo nakladaná zelenina. Dobrú chuť!
Diskusia k receptu (0)
Nový komentár