Príprava
Nakrájajte cuketu na plátky na dlhšej strane, tak aby vznikli dlhé, tenké plátky. Zohrejte polievkovú lyžicu oleja a restujte špenát po menších dávkach dokým nespracujete všetok špenát. Cez sitko vytlačte zo špenátu prebytočnú tekutinu a nechajte ho vychladnúť.
Pripravte Knorr zeleninový bujón podľa návodu na obale. Nakrájajte rajčiaky na polky a zmiešané so zeleninovým bujónom ich rozprestrite vo vymastenej pečiacej nádobe.
Zmiešajte ricottu so špenátom a pripravte si plátky cukety na pracovnú plochu. Lyžicou pokladajte dávku ricotto-špenátovej zmesi na okraj cuketového plátku a zarolujte. Opakujte dokým nespotrebujete všetku náplň.
Rolky vyskladajte na rajčiaky do pripravenej pečiacej nádoby. Pečte 10 minút na 160°C. Servírujte so šalátovými listami a malými pečenými zemiakmi.
Diskusia k receptu (0)
Nový komentár