Fazuľová rýchla panvica s chilli

HODNOTENIE UŽÍVATEĽOV: 5 (1)
Do 20 minút Doba prípravy
Nenáročné Obtiažnosť
4 Počet porcií
Páli Pikantnosť

Hovädzie mäso, fazuľa, paradajkový pretlak a rímska rasca robia z tohto jedla neskutočne bohatý a voňavý pokrm!

Ingrediencie

  • 10 ml oleja
  • 1 malá cibuľa, najemno
  • 3 strúčiky cesnaku, roztlačené
  • 250 g mletého hovädzieho mäsa
  • 700 g (2 plechovky) čiernych alebo červených fazule
  • 200 g (1 plechovka) drvených paradajok
  • 2 lyžice paradajkového pretlaku
  • ¼ lyžičky mletého čili (alebo podľa chuti)
  • 1 lyžička rímskej rasce
  • 150 ml vody
  • Čerstvá petržlenová vňať alebo koriander, nasekaný
  • Knorr Bohatý bujón hovädzí

Príprava

V rozohriatom hrnci s olejom opečte cibuľu. Zhruba po 3 minútach pridajte aj cesnak a nechajte rozvoňať.

Do hrnca vsypte mleté hovädzie mäso a pokračujte v restovaní, kým sa úplne neprepečie, okolo 5 minút.

Pridajte scedené fazule, paradajkový pretlak aj drvené paradajky. Zmes zamiešajte, pridajte k nej všetko korenie a dôkladne premiešajte, na záver pridajte vodu.

Prikryte a nechajte 15 minút za občasného miešania prevrieť.

Hotovú zmes dochuťte Knorr Bohatým bujónom hovädzím, ktorý primiešajte ku koncu varenia. Potom ochutnajte a osoľte podľa chuti.

Chilli môžete podávať samotné, s pečivom alebo môžete využiť aj zvyšky prílohy z predchádzajúceho dňa (ryžu, zemiaky).

Diskusia k receptu (0)

Nový komentár

#instagram

Recepty na každý deň

Máte doma najrôznejšie ingrediencie, ale nemáte nápad, ako ich spojiť v dobré a zdravé jedlo? Tak sa nechajte inšpirovať na našom Instagrame.

x

Nemôžete nájsť ten správny recept? Skúste zadať ingrediencie z vašej chladničky a nechajte sa inšpirovať.

Generuj recept