Príprava
V rozohriatom hrnci s olejom opečte cibuľu. Zhruba po 3 minútach pridajte aj cesnak a nechajte rozvoňať.
Do hrnca vsypte mleté hovädzie mäso a pokračujte v restovaní, kým sa úplne neprepečie, okolo 5 minút.
Pridajte scedené fazule, paradajkový pretlak aj drvené paradajky. Zmes zamiešajte, pridajte k nej všetko korenie a dôkladne premiešajte, na záver pridajte vodu.
Prikryte a nechajte 15 minút za občasného miešania prevrieť.
Hotovú zmes dochuťte Knorr Bohatým bujónom hovädzím, ktorý primiešajte ku koncu varenia. Potom ochutnajte a osoľte podľa chuti.
Chilli môžete podávať samotné, s pečivom alebo môžete využiť aj zvyšky prílohy z predchádzajúceho dňa (ryžu, zemiaky).
Diskusia k receptu (0)
Nový komentár