Príprava
Vezmeme si hrniec a nalejeme doň 750 ml vody. Privedieme k varu, vo vode rozpustíme jelly bujón a potom do nej dáme ostatné ingrediencie na vývar vrátane prelisovaného cesnaku. Necháme dvadsať minút prevariť, aby sa chute spojili.
Že poznáte fondue na francúzsky spôsob, kde sa buď smažia kúsky mäsa v rozpálenom oleji, či namáčajú pečivo do roztaveného syra? Tým lepšie – tak skúste túto čínsku verziu!
Vezmeme si hrniec a nalejeme doň 750 ml vody. Privedieme k varu, vo vode rozpustíme jelly bujón a potom do nej dáme ostatné ingrediencie na vývar vrátane prelisovaného cesnaku. Necháme dvadsať minút prevariť, aby sa chute spojili.
Zeleninu očistíme a nakrájame na menšie kúsky a naukladáme na misu. Mäso nakrájame na tenké plátky a tiež pripravíme na misu.
Teraz si sadneme k stolu, vriaci vývar umiestnime do jeho stredu a potom si len napichujeme kúsky mäsa a zeleniny podľa ľubovôle a máčame ich v horúcom vývare, vďaka ktorému sa uvaria.
Máte doma najrôznejšie ingrediencie, ale nemáte nápad, ako ich spojiť v dobré a zdravé jedlo? Tak sa nechajte inšpirovať na našom Instagrame.
Diskusia k receptu (0)
Nový komentár