Príprava
V pol litri vriacej vody rozpustíme bujón a necháme vychladnúť.
Papriky, paradajky aj uhorky nakrájame na menšie kúsky. Spolu s bujónom dáme do mixéra a mixujeme do hladka. Servírujeme v miskách pokvapkané s koreniacim olejom.
Čím lepšiu zeleninu použijete, tým lepší bude výsledný pokrm. Ak máte možnosť, siahnite po bio zelenine.
V pol litri vriacej vody rozpustíme bujón a necháme vychladnúť.
Papriky, paradajky aj uhorky nakrájame na menšie kúsky. Spolu s bujónom dáme do mixéra a mixujeme do hladka. Servírujeme v miskách pokvapkané s koreniacim olejom.
Do vyvarenej sklenenej fľaše prelejeme olej a pridáme k nemu bylinky, olúpané strúčiky cesnaku a plátky citrónovej kôry.
Olej necháme stáť minimálne týždeň na chladnom mieste, aby sa doňho dostali všetky chute.
Máte doma najrôznejšie ingrediencie, ale nemáte nápad, ako ich spojiť v dobré a zdravé jedlo? Tak sa nechajte inšpirovať na našom Instagrame.
Diskusia k receptu (0)
Nový komentár