Príprava
Jáhly pripravíme podľa návodu na obale.
Vychladnuté zmiešame s vajíčkom, múkou a cibuľou a petržlenovou vňaťou nakrájanou nadrobno.
Cesto natlačíme do vymastenej formy.
Recept na chutný a výživný slaný koláč
Jáhly pripravíme podľa návodu na obale.
Vychladnuté zmiešame s vajíčkom, múkou a cibuľou a petržlenovou vňaťou nakrájanou nadrobno.
Cesto natlačíme do vymastenej formy.
Zelí a jablká nakrájame nadrobno. Opečieme ich na panvici.
Pridáme hrozienka a plátky mandlí.
Medzitým rozmiešame mandľové mlieko, jogurt, vajcia a korenie. Jogurtovú zmes zamiešame do zmesi zo zelí a jabĺk.
Hotovú plnku navrstvíme do formy na cesto a pečieme 40 minút na 200 stupňov.
Máte doma najrôznejšie ingrediencie, ale nemáte nápad, ako ich spojiť v dobré a zdravé jedlo? Tak sa nechajte inšpirovať na našom Instagrame.
Diskusia k receptu (0)
Nový komentár