Kurací sendvič s červenou cibuľou

HODNOTENIE UŽÍVATEĽOV: 5 (1)
Do 15 minút Doba prípravy
Nenáročné Obtiažnosť
4 Počet porcií
Nepáli Pikantnosť

Máte zvyšky pečeného kuracieho mäsa? Tento sendvič je ideálny spôsob, ako spracovať zvyšky!

Ingrediencie

  • 4 bagety talianskeho typu
  • 250 g pečeného a nakrájaného kuracieho mäsa
  • 3 lyžice majonézy Hellmann's Original
  • 2 nakladané uhorky
  • 1/2 červenej cibule
  • 80 g špenátu
  • 4 plátky syra čedar

Príprava

V miske zmiešajte mäso, polovicu majonézy, nakrájané uhorky a cibuľu. Nakrájajte chlieb a potrite ho zvyšnou majonézou.

Pripravenú zmes rovnomerne rozotrite na spodnú časť pečiva, ozdobte špenátovými listami, pridajte plátok syra a nakoniec prikryte druhou polovicou pečiva.

Sendviče grilujte z oboch strán 4 minúty, kým chlieb nie je zlatistý a syr vo vnútri roztavený.

Diskusia k receptu (0)

Nový komentár

#instagram

Recepty na každý deň

Máte doma najrôznejšie ingrediencie, ale nemáte nápad, ako ich spojiť v dobré a zdravé jedlo? Tak sa nechajte inšpirovať na našom Instagrame.

x

Nemôžete nájsť ten správny recept? Skúste zadať ingrediencie z vašej chladničky a nechajte sa inšpirovať.

Generuj recept