Lovecký toast „Chasseur“ s hubami a smotanou

HODNOTENIE UŽÍVATEĽOV: 5 (1)
Do 20 minút Doba prípravy
Nenáročné Obtiažnosť
4 Počet porcií
Nepáli Pikantnosť

Huby v spojení so smotanou a bylinkami dávajú tomuto toastu nezameniteľnú chuť.

Ingrediencie

  • 8 plátkov celozrnného chleba
  • 500 g húb (F50F)
  • 1⁄2 šalotky (F50F)
  • 1 cibuľa
  • 150 ml smotany na varenie
  • 100 ml bieleho vína
  • 20 g čerstvých byliniek (tymián, petržlen, rozmarín, oregano)
  • 8 cherry paradajok
  • 100 g baby špenátu
  • ½ lyžice korenia drveného
  • 1 lyžica oleja

Príprava

Huby očistíme a nakrájame na malé kúsky. Nasekáme si bylinky. Na oleji potom huby osmažíme spolu so šalotkou a cibuľou. Po chvíli pridáme bylinky, štvrtky paradajok a špenát.

Do omáčky pridáme biele víno a necháme zredukovať. Na záver do zmesi pridáme smotanu a korenie.

Chlieb opečieme v hriankovači alebo na panvici a podávame so štedrou porciou hubovej zmesi.

Diskusia k receptu (0)

Nový komentár

#instagram

Recepty na každý deň

Máte doma najrôznejšie ingrediencie, ale nemáte nápad, ako ich spojiť v dobré a zdravé jedlo? Tak sa nechajte inšpirovať na našom Instagrame.

x

Nemôžete nájsť ten správny recept? Skúste zadať ingrediencie z vašej chladničky a nechajte sa inšpirovať.

Generuj recept