Pikantná panvica s lososom a chorizom

HODNOTENIE UŽÍVATEĽOV: 5 (1)
Do 4 minút Doba prípravy
Nenáročné Obtiažnosť
Nepáli Pikantnosť

Tento pokrm kombinuje veľmi neobvyklé chute – lososa, chorizo a biele fazule. Uvidíte ale, že spolu parádne fungujú!

Ingrediencie

  • 50 g salámu chorizo
  • 1 červená chilli paprička
  • 1 plechovka bílých fazolí (400 g)
  • 100 g sušených rajčat
  • 1 cibule
  • 1 cuketa
  • 2 papriky
  • 50 g řeřichy (F50F)
  • 4 lžíce rostlinného oleje
  • Filety z lososa (4 x 80 g)
  • 1 plechovka nakrájených rajčat (400 g)
  • ½ vaničky Knorr Bohatý bujón zeleninový
  • 50 g zelených a/nebo černých oliv
  • Sůl a pepř

Príprava

Nakrájame chorizo ​​na malé kocky a chilli papričky, cibuľu a sušené paradajky pokrájame na prúžky. Biele fazule scedíme a dáme stranou. Cuketu a papriku nakrájame na menšie kocky.

Kúsky choriza opečieme na oleji, trvá to asi päť minút. Dáme ich stranou a na tuku opečieme filety lososa, dokiaľ nie sú zlatavohnedé. Takisto odložíme na stranu.

Do panvice hodíme zeleninu a opečieme ju. Pridáme paradajky a štvrť litra horúcej vody, v ktorej sme si rozpustili bujón.

Do zmesi pridáme lososa, chorizo, olivy a fazuľu. Stlmíme plameň a ohrievame 5 až 10 minút. Dochutíme soľou a korením a servírujeme posypané žeruchou a prúžkami chilli papričky.

Tip na záver : Podávame s quinoou.

Diskusia k receptu (0)

Nový komentár

#instagram

Recepty na každý deň

Máte doma najrôznejšie ingrediencie, ale nemáte nápad, ako ich spojiť v dobré a zdravé jedlo? Tak sa nechajte inšpirovať na našom Instagrame.

x

Nemôžete nájsť ten správny recept? Skúste zadať ingrediencie z vašej chladničky a nechajte sa inšpirovať.

Generuj recept