Príprava
Kuracie mäso nakrájajte na rezance. Na panvici rozohrejte trochu oleja a kuracie rezance orestujte. Osoľte, okoreňte a pre výraznejšiu chuť pridajte čili a sójovú omáčku.
V medzičase dajte variť ryžu podľa návodu na obale.
Keď sú kuracie rezance hotové, vyberte ich z panvice a na tú istú panvicu vsypte nadrobno nakrájanú cibuľu. Restujte ju dosklovita. Potom pridajte na plátky nakrájané šampiňóny, tie opečte dozlatista.
K orestovanej cibuli a šampiňónom pridajte nakrájané papriky a na kolieska nakrájaný pór. Všetko spolu dobre premiešajte a nechajte chvíľu podusiť, aby zelenina zmäkla.
Na záver pridajte Knorr Bohatý bujón, ktorý prepojí chuť celého receptu. Kuraciu zmes so zeleninou a šampiňónmi podávajte s varenou ryžou.
Diskusia k receptu (0)
Nový komentár