Príprava
Najprv rozohrejte stredne veľkú panvicu na stredne veľkom ohni.
Na panvicu pridajte na tenké plátky nakrájanú cibuľu, zalejte ju trochou vody a duste pod pokrievkou, kým nezosklovatí. Potom cibuľu odkryte a nechajte vodu odpariť. Pridajte olej a cibuľu pomaly smažte do tmavo zlatej farby, čo bude trvať ešte asi 20 minút. Nakoniec cibuľu osoľte, posypte cukrom a čiernym korením.
Keď cibuľa skaramelizuje, pokračujte v príprave a nakrájajte portobello na hrubšie plátky. Vymažte ich na strednom plameni asi 5-7 minút alebo kým nezmäknú a nezhnednú. Dochuťte soľou a korením. Nakoniec pridajte nastrúhaný syr, aby sa okolo húb rozpustil.
Každý plátok chleba potrite z jednej strany dostatočným množstvom tatárskej omáčky. Chlieb rovnomerne obložte nakrájanými uhorkami, osmaženými šampiňónmi portobello a syrom. Na každý sendvič pridajte porciu karamelizovanej cibule a trochu rukolového šalátu.
Ak chcete, môžete ešte sendviče opiecť zvonku dozlatista.
Diskusia k receptu (0)
Nový komentár