Príprava
Predhrejeme rúru na 180 ° C.
Uvaríme quinou podľa pokynov na obale.
Kúsky tekvice, papriky a mrkvy zmiešame s olejom a korením a dáme piecť na 20 minút.
Kešu oriešky zmiešame s polovicou medu a štipkou soli a pečieme v rúre tri minúty dozlatista, potom otočíme a opečieme aj z druhej strany. Orechy necháme vychladnúť.
Na oleji opečieme cesnak, pridáme odkvapkané fazule, sherry ocot, zvyšok medu a pastu chipotle. Osolíme, okoreníme a dve minúty prehrejeme.
Kel varíme asi dve minúty, potom schladíme a vytlačíme z neho vodu.
Quinou rozdelíme do misiek a do každej misky pridáme fazuľovú zmes, pečenú zeleninu, kel a opečené kešu oriešky. Dozdobíme limetkou.
Diskusia k receptu (0)
Nový komentár