Quinotto s pak choi

HODNOTENIE UŽÍVATEĽOV: 5 (1)
Do 404 minút Doba prípravy
Nenáročné Obtiažnosť
Nepáli Pikantnosť

Quinotto patrí medzi tie najlepšie recepty na rýchle večere!

Ingrediencie

  • 1 cibuľa
  • 2 lyžice olivového oleja
  • 200 g quinoy
  • 1 vanička Knorr Bohatý bujón zeleninový
  • 500 g pak choi
  • 250 g varenej červenej repy
  • 40 g strúhaného parmezánu

Príprava

Cibuľu nakrájame nadrobno a osmažíme dozlatista. Quinou prepláchneme. V 900 ml horúcej vody si rozpustíme bujón. K cibuli pridáme quinou a asi polovicu vody s bujónom. Varíme na strednom plameni. Postupne pridávame tekutinu, kým nie je quinoa na skus a krémová. Pak choi nakrájame na prúžky a osmažíme na oleji. Pridáme kúsky cvikly. ⅔ parmezánu vmiešame do quinoy. Servírujeme quinotto so zmesou pak choi a cvikly. Na záver posypeme zvyškom parmezánu.

Tip na záver : Podávame posypané praženými orechmi.

Diskusia k receptu (0)

Nový komentár

#instagram

Recepty na každý deň

Máte doma najrôznejšie ingrediencie, ale nemáte nápad, ako ich spojiť v dobré a zdravé jedlo? Tak sa nechajte inšpirovať na našom Instagrame.

x

Nemôžete nájsť ten správny recept? Skúste zadať ingrediencie z vašej chladničky a nechajte sa inšpirovať.

Generuj recept