Príprava
Pripravte si mäso a nakrájajte ho na tenké, cca 3 cm dlhé rezance alebo plátky. V menšej miske zmiešajte sójovú omáčku, ocot, hnedý cukor a kukuričný škrob. Medzitým si uvarte jazmínovú ryžu podľa inštrukcií na obale.
Panvicu s olejom rozpáľte na strednom plameni, potom orestujte čerstvo nastrúhaný zázvor s cesnakom po dobu 30 sekúnd. Pozor, zmes nerestujte dlhšie, zhorkla by!
K zmesi cesnaku a zázvoru pridajte nakrájané hovädzie mäso a restujte cca 1 minútu, do zhnednutia mäsa, potom mäso podlejte pripravenou sójovo-octovou zmesou a redukujte. Na záver pridajte Knorr bohatý bujón hovädzí.
K hovädzej zmesi pridajte čerstvé hrachové struky a restujte ďalšie 2 minúty.
Hotový pokrm podávajte s jazmínovou ryžou, môžete ho tiež ozdobiť jarnou cibuľkou a sezamovými semienkami.
Diskusia k receptu (0)
Nový komentár