Príprava
Kuracie mäso nakrájajte na menšie kúsky.
Zeleninu umyte, mrkvu ošúpte a nakrájajte na tenké pásiky. Pór nakrájajte na tenké prúžky, cesnak nasekajte nadrobno.
Ryžu prepláchnite studenou vodou a uvarte podľa návodu na obale v mierne osolenej vode.
Na rozpálenom oleji na panvici opečte mierne osolené a okorenené kuracie mäso, potom pridajte cesnak. Restujte na strednom ohni dozlatista.
K orestovanému mäsu pridajte nakrájanú mrkvu a restujte ďalších cca 5 minút. Potom pridajte hrášok a pór, ešte pár minút restujte, kým nebude zelenina na skus.
Do hotovej zmesi primiešajte maslo, potom Knorr Bohatý kurací bujón. Premiešajte a nechajte chvíľu prehriať. Dochucujte podľa potreby.
Hotové jedlo ozdobte nasekanou petržlenovou vňaťou a podávajte s ryžou.
Diskusia k receptu (0)
Nový komentár