Príprava
Kuracie mäso nakrájajte na menšie kúsky.
Umyte zeleninu, ošúpte mrkvu a nakrájajte ju na rezance. Pór nakrájame na tenké pásiky, cesnak nadrobno.
Ryžu prepláchneme studenou vodou a uvaríme podľa návodu na obale v mierne osolenej vode.
Na rozpálenej panvici s olejom opečieme mierne osolené a okorenené kuracie mäso, potom pridáme cesnak. K orestovanému mäsu pridajte nakrájanú mrkvu a restujte ďalších 5 minút. Potom pridajte hrášok a pór a restujte ešte niekoľko minút, kým zelenina nezmäkne na skus.
Do hotovej zmesi vmiešajte maslo a potom bohatý kurací vývar Knorr. Premiešajte a nechajte niekoľko minút prehrievať. Dochuťte podľa potreby.
Hotové jedlo ozdobte nasekanou petržlenovou vňaťou a podávajte s ryžou.
Diskusia k receptu (0)
Nový komentár