Príprava
Mrkvu aj šampiňóny ošúpte a nakrájajte na plátky. Pór dobre umyte a nakrájajte na kolieska.
Kuracie prsia ľahko osoľte, okoreňte a obaľte v škrobe. Na rozpálenej panvici s olivovým olejom prudko opečte do zlatistej farby. Potom vyberte z panvice a nechajte stranou na tanieri.
Znížte plameň a v rovnakej panvici osmažte mrkvu s pórom. Po niekoľkých minútach pridajte nakrájané šampiňóny a pokračujte v smažení, kým zelenina nezmäkne, ale zostane ľahko chrumkavá. Dochutíme soľou a korením.
Zatiaľ čo sa zelenina smaží, dajte variť ryžu podľa návodu na obale.
Do opečenej zeleniny vráťte kuracie kúsky a pridajte karí korenie. Dôkladne zmes premiešajte a ďalej smažte.
Do hotovej zmesi pridajte Knorr Bohatý bujón, ktorý kuracie mäso so šampiňónmi a zeleninou celkovo dochutí a prepojí.
Diskusia k receptu (0)
Nový komentár