Rýchla panvica s letným lečom

HODNOTENIE UŽÍVATEĽOV: 5 (1)
Do 30 minút Doba prípravy
Nenáročné Obtiažnosť
4 Počet porcií
Nepáli Pikantnosť

Lečo je perfektné letné jedlo - plné sezónnej zeleniny. Pridajte si do neho obľúbenú klobásku, alebo ju úplne vynechajte, ak chcete radšej vegetariánsku verziu.

Ingrediencie

  • 1 lyžica olivového oleja
  • 2 párky alebo klobáska
  • 1 stredná cibuľa, nasekaná nadrobno
  • 2 strúčiky cesnaku, nakrájané na plátky
  • 1 červená paprika, nakrájaná na prúžky
  • 1 zelená paprika, nakrájaná na prúžky
  • 1 žltá paprika nakrájaná
  • 400 g lúpaných krájaných paradajok (konzervovaných)
  • 3 vajcia
  • 1 hovädzí Knorr Bohatý bujón
  • 1 lyžička mletej papriky
  • 1 lyžička rasce
  • Soľ a korenie podľa chuti
  • Čerstvá pažítka alebo petržlen na ozdobu

Príprava

Na veľkej panvici rozohrejte olivový olej a osmažte na ňom na kolieska nakrájané klobásy či párky. Vyberte a dajte bokom.Do panvice vsypte cibuľu a cesnak, opekajte dosklovata. Pozor, nezmažte veľmi dlho, aby cesnak nezhorkol!

K zmesi pridajte nakrájané papriky, osoľte dvoma štipkami soli a krátko poduste.

V miske rozšľahajte vajcia vidličkou, potom ich vlejte ich do zmesi. Zakryte zmes pokrievkou a a varte 5 minút. Nakoniec do zmesi vráťte opečené klobásky alebo párky.

Podávajte ozdobené čerstvou pažítkou alebo petržlenom.

Diskusia k receptu (0)

Nový komentár

#instagram

Recepty na každý deň

Máte doma najrôznejšie ingrediencie, ale nemáte nápad, ako ich spojiť v dobré a zdravé jedlo? Tak sa nechajte inšpirovať na našom Instagrame.

x

Nemôžete nájsť ten správny recept? Skúste zadať ingrediencie z vašej chladničky a nechajte sa inšpirovať.

Generuj recept