Rýchle bolonské špagety

HODNOTENIE UŽÍVATEĽOV: 5 (1)
Do 25 minút Doba prípravy
Nenáročné Obtiažnosť
Nepáli Pikantnosť

Cestoviny s bolonskou omáčkou sú klasika. Vyskúšajte tento jednoduchý recept, vďaka ktorému pripravíte rýchlu a pritom zdravú večeru.

Ingrediencie

  • 1 cibule
  • 400 g čerstvých rajčat (F50F)
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 250 g mletého masa (mix hovězího a vepřového)
  • 30 g oregána z Turecka
  • 250 g špaget
  • Strouhaný parmazán

Príprava

Cibuľu a paradajky nakrájame nadrobno. Na oleji opečieme cibuľu, pridáme mleté mäso a opečieme. Do zmesi prilejeme asi 150 ml vody, oregano a paradajky. Varíme niekoľko minút. Potom ochutnáme a osolíme a okoreníme. Špagety uvaríme podľa návodu na obale a podávame ich s omáčkou a strúhaným parmezánom.

Diskusia k receptu (0)

Nový komentár

#instagram

Recepty na každý deň

Máte doma najrôznejšie ingrediencie, ale nemáte nápad, ako ich spojiť v dobré a zdravé jedlo? Tak sa nechajte inšpirovať na našom Instagrame.

x

Nemôžete nájsť ten správny recept? Skúste zadať ingrediencie z vašej chladničky a nechajte sa inšpirovať.

Generuj recept