Rýchly hubový vývar s čerstvou zeleninou

HODNOTENIE UŽÍVATEĽOV: 5 (1)
Do 35 minút Doba prípravy
Nenáročné Obtiažnosť
4 Počet porcií
Nepáli Pikantnosť

Tento recept je trochu zvláštny. Kombinuje čerstvú zeleninu zaliatu hubovým vývarom. Znie to podivne? Ale chutí to skvele!

Ingrediencie

  • 125 g húb
  • 1000 ml vody
  • 10 ml vegánskej sójovej omáčky
  • 1 vanička Knorr Bohatý bujón zeleninový
  • 1⁄4 feniklu
  • 1 mrkva
  • 80 g fazuľových strukov
  • Pažítka

Príprava

Zeleninu očistíme a nakrájíme spolu s houbami na menšie kúsky. Pažítku nasekáme.

Vo vode varíme asi dvadsať minút huby, potom hubový vývar scedíme. Pridáme do neho bujón a sójovku a premiešame.

Do misiek naservírujeme čerstvú zeleninu, uvarené huby a zalejeme horúcim vývarom.

Polievku podávame posypanú pažítkou.

Tip na záver : Máte radi vývary? Potom určite vyskúšajte aj tento recept na tradičnú vietnamskú polievku Pho.

Diskusia k receptu (0)

Nový komentár

#instagram

Recepty na každý deň

Máte doma najrôznejšie ingrediencie, ale nemáte nápad, ako ich spojiť v dobré a zdravé jedlo? Tak sa nechajte inšpirovať na našom Instagrame.

x

Nemôžete nájsť ten správny recept? Skúste zadať ingrediencie z vašej chladničky a nechajte sa inšpirovať.

Generuj recept