Šalát z rímskeho šalátu s kuracími prsiami

HODNOTENIE UŽÍVATEĽOV: 5 (1)
Do 30 minút Doba prípravy
Nenáročné Obtiažnosť
4 Počet porcií
Nepáli Pikantnosť

Či už vám ostalo trochu šalátu alebo pečené mäso, vždy si z nich môžeme spraviť chutný šalát. Skúste náš recept a nenechajte ani kúsok jedla nazmar. Jedlo je príliš dobré na to, aby sa ním plytvalo.

Ingrediencie

  • Rímsky šalát 1ks (môžete nahradiť akýmkoľvek iným šalátom)
  • Kuracie prsia 1ks (môžu byť už upečené)
  • Rajčiny 4ks
  • Strúhaný parmezán 4 lyžice
  • Majonéza Hellmann‘s 1/2 lyžicami
  • horčice Hellmann‘s 1 lyžicou
  • olivového oleja 4 lyžic
  • Soľ/korenie

Príprava

Šalát umyjeme, osušíme a rukami natrháme. Rajčiny nakrájame na nám príjemnú veľkosť.

Majonézu zmiešame s horčicou, olejom a parmezánom.

Upečené mäso nakrájame na plátky.

Šalát premiešame s dresingom, rajčinami a na vrch poukladáme plátky kuracích pŕs.

Diskusia k receptu (0)

Nový komentár

#instagram

Recepty na každý deň

Máte doma najrôznejšie ingrediencie, ale nemáte nápad, ako ich spojiť v dobré a zdravé jedlo? Tak sa nechajte inšpirovať na našom Instagrame.

x

Nemôžete nájsť ten správny recept? Skúste zadať ingrediencie z vašej chladničky a nechajte sa inšpirovať.

Generuj recept