Príprava
Najprv 4 plátky ražného chleba a namažte dostatočným množstvom tatárskej omáčky a zvyšné chleby potom potrite dijonskou horčicou. Na tatársku omáčku položte plátok švajčiarskeho syra a naň porciu plátkov hovädzieho mäsa. Navrch pridajte hojné množstvo kyslej kapusty. Na kapustu položte niekoľko plátkov tenko nakrájanej cibule. Na záver preložte vrchným plátkom chleba s horčicou a sendvič jemne pritlačte k sebe.
A nesmieme zabudnúť na chrumkavosť! Sendvič zvonku potrite tenkou vrstvou zmäknutého masla a pomaly ho opečte alebo ugrilujte. Na strednom ohni to bude trvať asi 3-4 minúty z každej strany alebo pokiaľ nebude chlieb zlatohnedý a syr roztavený. Pred rozkrojením na polovicu sendvič vyberte z panvice a nechajte ho minútu alebo dve vychladnúť.
Diskusia k receptu (0)
Nový komentár