Príprava
Najprv uvarte vajcia natvrdo. To docielite tak, že vajcia vložíte do hrnca, zalejete vodou a privediete do varu. Po dosiahnutí varu znížte teplotu na minimum a varte 9 až 12 minút. Vajcia vyberte, nechajte vychladnúť v studenej vode a potom ho olúpané nakrájajte na plátky. Tie osoľte a okoreňte. Kel môžete tiež pokvapkať olivovým olejom a citrónovou šťavou, aby ste dodali extra chuť.
Dva plátky svojho obľúbeného chleba ľahko opečte (v hriankovači alebo na panvici) a potom jeden z nich potrite tatárskou omáčkou. Na prvý poukladajte plátky uhorky, klíčky, vajcia, avokádo, plátky syra a kučeravý kel. Navrch položte druhý plátok chleba potretý tatárskou omáčkou.
Diskusia k receptu (0)
Nový komentár