Príprava
Zmiešajte šalátovú omáčku a tuniaka.
Bagetu rozrežte na polovicu a spodnú stranu potrite maslom, na ktoré položte zmes tuniaka a majonézy.
Navrch pridáme kapary a olivy.
Prikryte druhou časťou bagety a vychutnajte si skvelú chuť.
Táto bageta je ideálna na obed alebo večeru - vďaka tuniakovi je plná bielkovín a zasýti vás na dlhý čas.
Zmiešajte šalátovú omáčku a tuniaka.
Bagetu rozrežte na polovicu a spodnú stranu potrite maslom, na ktoré položte zmes tuniaka a majonézy.
Navrch pridáme kapary a olivy.
Prikryte druhou časťou bagety a vychutnajte si skvelú chuť.
Máte doma najrôznejšie ingrediencie, ale nemáte nápad, ako ich spojiť v dobré a zdravé jedlo? Tak sa nechajte inšpirovať na našom Instagrame.
Diskusia k receptu (0)
Nový komentár