Sendvič s tuniakom

HODNOTENIE UŽÍVATEĽOV: 5 (1)
Do 15 minút Doba prípravy
Nenáročné Obtiažnosť
1 Počet porcií
Nepáli Pikantnosť

Táto bageta je ideálna na obed alebo večeru - vďaka tuniakovi je plná bielkovín a zasýti vás na dlhý čas.

Ingrediencie

  • 1 ľahká bageta
  • 1 polievková lyžica šalátovej omáčky Hellmann's
  • Konzerva tuniaka vo vode, scedená
  • 1 polievková lyžica odkvapkaných kapár
  • 1 polievková lyžica zelených olív
  • 1 polievková lyžica masla

Príprava

Zmiešajte šalátovú omáčku a tuniaka.

Bagetu rozrežte na polovicu a spodnú stranu potrite maslom, na ktoré položte zmes tuniaka a majonézy.

Navrch pridáme kapary a olivy.

Prikryte druhou časťou bagety a vychutnajte si skvelú chuť.

Diskusia k receptu (0)

Nový komentár

#instagram

Recepty na každý deň

Máte doma najrôznejšie ingrediencie, ale nemáte nápad, ako ich spojiť v dobré a zdravé jedlo? Tak sa nechajte inšpirovať na našom Instagrame.

x

Nemôžete nájsť ten správny recept? Skúste zadať ingrediencie z vašej chladničky a nechajte sa inšpirovať.

Generuj recept