Stew z batatov a paradajok

HODNOTENIE UŽÍVATEĽOV: 5 (1)
Do 40 minút Doba prípravy
Nenáročné Obtiažnosť
4 Počet porcií
Nepáli Pikantnosť

Nie je to ani polievka, ale ani úplne omáčka – je to skrátka stew! Najlepšie s domácim chlebom.

Ingrediencie

  • 500 g batát (F50F)
  • 150 g pórku
  • 1 červená chilli paprička
  • 1 vanička Knorr Bohatý bujón zeleninový
  • 1 plechovka krájaných paradajok
  • ½ lyžičky škorice

Príprava

Batáty ošúpeme a nakrájame na menšie kúsky. Pór nakrájame na kolieska. Z papričky odstránime semienka a nakrájame ju nadrobno.

Pór osmažíme na oleji, pridáme zemiaky a chilli a 500 ml horúcej vody, v ktorej sme si rozpustili bujón.

Zakryjeme a varíme 5 minút na miernom plameni.

Pridáme paradajky a škoricu a varíme ďalších 20 minút.

Tip na záver : Podávame so kyslou smotanou a chlebom.

Diskusia k receptu (0)

Nový komentár

#instagram

Recepty na každý deň

Máte doma najrôznejšie ingrediencie, ale nemáte nápad, ako ich spojiť v dobré a zdravé jedlo? Tak sa nechajte inšpirovať na našom Instagrame.

x

Nemôžete nájsť ten správny recept? Skúste zadať ingrediencie z vašej chladničky a nechajte sa inšpirovať.

Generuj recept