Stredomorský sendvič

HODNOTENIE UŽÍVATEĽOV: 5 (1)
Do 15 minút Doba prípravy
Nenáročné Obtiažnosť
4 Počet porcií
Nepáli Pikantnosť

Raňajky, desiata, rýchly obed či večera – tento sendvič sa jednoducho hodí pre ktorúkoľvek dennú i nočnú hodinu :)

Ingrediencie

  • 80 g sušených paradajok v oleji
  • 3 lyžice oleja z paradajok
  • 1 lyžica korenia Stredomorské bylinky s rozmarínom a tymiánom
  • 8 plátkov chleba
  • 200 g ľadového šalátu
  • 130 g hermelínu
  • 50 g vlašských orechov (F50F)
  • Pažítka
  • 150 g paradajok (F50F)
  • 1 uhorka

Príprava

Nakrájame sušené paradajky a zmiešame s olejom a korením. Touto pastou potrieme štyri plátky chleba.

Na chlieb vrstvíme ľadový šalát, látky hermelínu, nasekané vlašské orechy a pažítku.

Navrch pridáme plátky paradajok a uhorky. Prikryjeme druhým plátkom chleba a servírujeme.

Tip na záver : Do sendviča môžeme pridať aj obľúbenú šunku.

Diskusia k receptu (0)

Nový komentár

#instagram

Recepty na každý deň

Máte doma najrôznejšie ingrediencie, ale nemáte nápad, ako ich spojiť v dobré a zdravé jedlo? Tak sa nechajte inšpirovať na našom Instagrame.

x

Nemôžete nájsť ten správny recept? Skúste zadať ingrediencie z vašej chladničky a nechajte sa inšpirovať.

Generuj recept