Talianska polievka ala lasagne

HODNOTENIE UŽÍVATEĽOV: 5 (1)
Do 30 minút Doba prípravy
Nenáročné Obtiažnosť
4 Počet porcií
Nepáli Pikantnosť

Polievka, ktorá v sebe snúbi to najlepšie z talianskych lasagní? Áno!

Ingrediencie

  • 250 g póru
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 2 lyžice olivového oleja
  • 200 g vegetariánskeho mletého mäsa (napríklad Magic Mince od The Vegetarian Butcher)
  • 2 lyžice paradajkového pretlaku
  • 1 plechovka paradajok (400 g)
  • 1 vanička Knorr Bohatý bujón zeleninový
  • 6 plátkov lasagní
  • 150 g paradajok (F50F)

Príprava

Pór očistíme a nakrájame na kolieska. Cesnak nasekáme najemno.

Pór opečieme na oleji a pridáme vegánske mleté. Opekáme dozlatista, potom pridáme cesnak.

Pridáme paradajkový pretlak a 800 ml horúcej vody, v ktorej sme si rozpustili bujón. Varíme 15 minút.

Znížime plameň a pridáme nakrájané cherry rajčiny. Medzitým si plátky lasagní povaríme v dostatočnom množstve vody – je potreba asi desať minút, kým nie sú al-dente.

Lasagne pridáme do polievky a servírujeme.

Tip na záver : Podávame s bazalkou.

Diskusia k receptu (0)

Nový komentár

#instagram

Recepty na každý deň

Máte doma najrôznejšie ingrediencie, ale nemáte nápad, ako ich spojiť v dobré a zdravé jedlo? Tak sa nechajte inšpirovať na našom Instagrame.

x

Nemôžete nájsť ten správny recept? Skúste zadať ingrediencie z vašej chladničky a nechajte sa inšpirovať.

Generuj recept