Tortilla s hubovo-zeleninovou zmesou a syrom

HODNOTENIE UŽÍVATEĽOV: 5 (1)
Do 25 minút Doba prípravy
Nenáročné Obtiažnosť
Nepáli Pikantnosť

Je dobré mať doma vždy balenie tortill. S nimi totiž v cuku lete vytvoríte parádny obed alebo večeru. A milujú ich aj deti!

Ingrediencie

  • 300 g húb
  • 300 g pak choi (F50F)
  • 2 jarné cibuľky
  • 2 lyžice oleja
  • Korenie čierne mleté
  • 4 celozrnné tortilly
  • 50 g kyslej smotany
  • 50 g strúhaného syra

Príprava

Huby očistíme a nakrájame na plátky. Pak choi a jarnú cibuľku umyjeme a nakrájame na prúžky.

Na panvici osmažíme stonky pak choi, potom pridáme huby a nakoniec jarnú cibuľku a listy pak choi. Osolíme a okoreníme.

Plech si vyložíme papierom na pečenie a položíme naň tortilly. Potrieme ich kyslou smotanou, navrstvíme na ne zeleninovú zmes a zasypeme syrom.

Tortilly zapečieme po dobu asi piatich minút v rúre vyhriatej na 200 stupňov.

Diskusia k receptu (0)

Nový komentár

#instagram

Recepty na každý deň

Máte doma najrôznejšie ingrediencie, ale nemáte nápad, ako ich spojiť v dobré a zdravé jedlo? Tak sa nechajte inšpirovať na našom Instagrame.

x

Nemôžete nájsť ten správny recept? Skúste zadať ingrediencie z vašej chladničky a nechajte sa inšpirovať.

Generuj recept