Vegánske penne al Forno

HODNOTENIE UŽÍVATEĽOV: 5 (1)
Do 50 minút Doba prípravy
Nenáročné Obtiažnosť
4 Počet porcií
Nepáli Pikantnosť

Tento recept ocenia vegáni, ale aj tí, ktorí striktne rastlinnú stravu nejedia. Vyskúšajte ich napríklad na večeru!

Ingrediencie

  • 350 g cestovín penne
  • 1 cibuľa
  • 500 g pak choi
  • 2 lyžice rastlinného oleja
  • 150 g cherry rajčín (F50F)
  • 30 g margarínu
  • 30 g múky
  • 300 ml ovseného nápoja
  • 1/2 vaničky Knorr Bohatý bujón zeleninový

Príprava

Penne uvaríme podľa návodu na obale. Cibuľu nakrájame nadrobno, pak choi na prúžky. Paradajky rozpolíme.

Cibuľu a pak choi osmažíme na oleji a dáme bokom.

Rozohrejeme margarín a pridáme múku. Prehrejeme. Za stáleho miešania pridáme ovsený nápoj a 200 ml horúcej vody, v ktorej sme si rozpustili pol vaničky bujónu.

V kastróle, ktorý sa dá dať do rúry, zmiešame penne s osmaženou zeleninou a navrstvíme na ne polky paradajok. Celé zalejeme ovsenou zmesou a dáme piecť do rúry vyhriatej na 200 stupňov na 25 minút.

Tip na záver : Servírujeme posypané vegánskym syrom.

Diskusia k receptu (0)

Nový komentár

#instagram

Recepty na každý deň

Máte doma najrôznejšie ingrediencie, ale nemáte nápad, ako ich spojiť v dobré a zdravé jedlo? Tak sa nechajte inšpirovať na našom Instagrame.

x

Nemôžete nájsť ten správny recept? Skúste zadať ingrediencie z vašej chladničky a nechajte sa inšpirovať.

Generuj recept