Príprava
Olúpeme cibuľu a cesnak a nasekáme ich najemno. Osmažíme ich na 1 lyžici oleja.
Pridáme šošovicu a ½ lyžice Knorr Kari korenia a rýchlo osmažíme.
Zalejeme 250 ml vody, privedieme k varu a zakryjeme pokrievkou, za občasného miešania varíme na miernom ohni asi 10 –
15 minút, kým sa tekutina nevyparí.
Necháme vychladnúť a pridáme ovsené vločky, ktoré necháme 10 minút nasiaknuť.
Vytvoríme asi 25 malých guľôčok zo šošovicového cesta, osmažíme ich na lyžici oleja asi osem minút, vyberieme a udržujeme teplé.
Zvyšný olej dáme na panvicu, za stáleho miešania pridáme múku a orestujeme ju, potom pridáme kokosové mlieko a Knorr zeleninový jelly bujón.
Pridáme zvyšnú ½ Knorr Kari korenia. V tejto omáčke servírujeme šošovicové guľôčky, ktoré môžeme pokvapkať citrónovou šťavou.
Diskusia k receptu (0)
Nový komentár